Kokosrijst met roerbakgarnalen

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Personen: 4

Minuten: 15

Prijs: €16,29

Prijs per persoon: €4,07

Ingrediënten:

  • 300 g Toverrijst
  • 400 ml kokosmelk
  • 370 gram roerbakgarnalen
  • 1 rode paprika
  • 1 struik paksoi
  • 200 ml water
  • 100 ml zoete chilisaus
  • 4 el zonnebloemolie

Keukengerei

  • Hapjespan
  • Wokpan

Bereidingswijze:

  1.  Snij de stuik paksoi door midden en maak deze schoon, verwijder daarna het onderste stukje van de stuik paksoi.
  2. Snij de paksoi en paprika in repen.
  3.  Zet de hapjespan op het vuur en verhit hierin de olie, voeg de rijst toe en schep deze door de olie.
  4. Voeg nu de kokosmelk en het water toe aan de hapjespan en breng dit aan de kook, laat dit hierna op laag vuur voor 4 minuten pruttelen en schep het af en toe even om.
  5.  Verhit wat olie in de wokpan en roerbak hierin de paprika voor 2 minuten, voeg hierna de paksoi en de garnalen toe, roekbak dit ook 2 minuten.
  6. Voeg de chilisaus toe aan de wokpan en bak dit nog 1 minuut.
  7. Verdeel de rijst over de borden en schep de garnalen met groenten over de borden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!