Pasta met fruits de mer

Personen: 4

Minuten: 25 minuten 

Totaal: €13,34

Per persoon: €3,34

Ingrediënten:

  • 300 gram spaghetti 
  • 2 uien 
  • 4 teentjes knoflook 
  • 6 tomaten in blokjes 
  • 2 theelepels sambal badjak 
  • 200 gram diepvries fruits de mer 
  • 2 eetlepels peteselie 
  • 50 gram Parmezaansekaas

Keukengerei: 

  • Wokpan
  • Kookpan

Bereidingswijze: 

  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Schep de tomaten en sambal erdoor en laat het geheel ca. 3 minuten zachtjes sudderen. Schep de fruits de mer erdoor en verwarm de saus nog ca. 5 minuten op zacht vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep op het laatste moment de peterselie erdoor.
  3. Giet de spaghetti af en schep de spaghetti in vier pastakommen. Verdeel de saus erover en strooi de Parmezaanse kaas erover.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!