Pasta met garnalen

Personen: 4

Minuten: 15 minuten 

Totaal: €16,67

Per persoon: €4,19 

Ingrediënten:

  • 200 gram trostomaatjes 
  • 250 gram spaghetti 
  • 400 gram grote gespelde garnalen 
  • 1 ui 
  • 2 grote preien 
  • 2 teentjes knoflook 
  • 1 rode peper 
  • 1 citroen 
  • 50 gram parmezaanse kaas 
  • 1 bosje basilicum

Keukengerei:

  • Rasp
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Pan

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 160 graden. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en bestrooi ze met een beetje zout, peper en olijfolie. Pof vervolgens de tomaatjes ca. 15 minuten in de oven.
  2. Breng vervolgens een pan water aan de kook met een beetje zout. Kook hier de pasta in volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Pel de ui en snijd deze in kleine blokjes. Doe dit ook met de knoflook, prei en het pepertje.
  4. Verhit olijfolie in een pan en roerbak de garnalen circa 1 minuut.
  5. Voeg de uit, knoflook, rode peper en prei toe en roerbak circa een halve minuut en voeg dan de pasta toe.
  6. Halveer de citroen en besprenkel de garnalen met het sap en extra olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  7. Serveer de pasta met wat Parmezaanse kaas en garneer met basilicum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!