Over ons

 

Ons doel? Hoogwaardige, inspirerende recepten voor een studenten prijsje. 

Door de jaren heen hebben wij ons naast het drukke studenten leven, ontwikkeld als echte hobbychefs. Zolang wij elkaar al kennen vormen wij een kookclub. Samen creëren wij de lekkerste recepten. Maar niet zomaar recepten. Bij het samenstellen van al onze recepten, kijken wij met een schuin oog naar de prijs.

Het resultaat: De lekkerste recepten, maar dan voor een klein prijsje. Talloze kookboeken, magazines en internetsites zijn verslonden opzoek naar de lekkerste gerechten en unieke student vriendelijke combinaties. Nog steeds worden dagelijks nieuwe recepten getest, geproefd en gepost om te zorgen voor nieuwe inspirerende diners. Voor een studenten prijsje!

Maar waar komt deze liefde voor koken vandaan?

Tom: Toen ik 15 werd vond ik het tijd voor een bijbaan. Ik wilde leuke dingen doen met vrienden, leuke spullen kopen en natuurlijk ook wat leren. Toen kwam ik terecht in de horeca. Begonnen met een bijbaan als afwasser, maar al snel kwam ik erachter dat wat de chefs deden veel meer mijn aandacht trok. Snel maakte ik stappen en ben ik doorgegroeid tot weekend assistent chef, waar ik mijn passie voor koken verder ontwikkelde.

Anneloes: Dagelijks struin ik websites af, lees ik veel tijdschriften en scrol ik meters per dag op Instagram. Op zoek naar eten, lekkere gerechten en leuke restaurants. Sinds jongs af aan help ik mijn moeder en maak ik de lekkerste desserts. Ik werd steeds ouder en ik vond koken eigenlijk steeds leuker. Desserts werden hoofdgerechten en met kerst zelfs een 5 gangen diner. Toen wist ik het.Dit is mijn passie. Nog steeds sta ik elke dag met plezier in de keuken en maak ik lekkere gerechten voor mijn vriendinnen.

 

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!