Lasagne

Personen: 4

Minuten: 55

Totaal: €10,85

Per persoon: €2,71

Our Score

Ingrediënten:

  • 250 g half-om-half gehakt
  • 250 gram lasagnebladen
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 400 g gepelde tomaten
  • 25 g margarine
  • 500 ml halfvolle melk
  • 100 g geraspte kaas
  • 2 el tarwebloem
  • Peper en zout

Keukengerei:

  • Ovenschaal
  • 2 koekenpannen

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de ui en knoflook vervolgens fijn, verwarm de pan op middelhoog vuur en bak hierin het gehakt, knoflook en ui zo’n 5 minuten.  
  3. Voeg de tomaten toe aan de pan en roer goed door, breng alles op smaak met peper en zout.
  4. Verwarm een andere pan op middelhoog vuur en verhit hierin de margarine met de bloem, voeg nu scheut voor scheut de melk erbij en blijf roeren zodat er een saus ontstaat.
  5. Vet de ovenschaal in en leg daarop afwisselend de lasagnebladen, gehaktmengsel en de saus. Herhaal dit totdat het op is en eindig met een laag saus. Strooi als laatste de kaas erover en bak de lasagne zo’n 35 minuten gaar.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!