Pasta Bolognese

Personen: 4

Minuten: 30 minuten

Totaal: €9,72

Per persoon: € 2,43

Waardeer dit:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Ingrediënten:

  • 250 g mager rundergehakt
  • 150 g ontbijtspek 
  • 400 g spaghetti
  • 70 g tomatenpuree
  • 400 g tomatenblokjes
  • 200 g winterpeen
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 tenen knoflook
  • 1 blokje runderbouillon
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Snij het spek in kleine stukjes, verhit ondertussen wat olie in een hapjes pan.
  2. Bak hierin het spek en het gehakt voor 3 minuten.
  3. Snij tegelijkertijd de ui en tenen knoflook fijn, schil de wortel en snij deze in plakjes en snij verder de bleekselderij in kleine stukjes.
  4.  Voeg alles toe in een hapjes pan en bak dit 3 minuten.
  5.  Los 1 blokje runderbouillon op in 100 ml kokend water.
  6. Voeg de bouillon, tomatenblokjes en tomatenpuree toe aan de hapjes pan en laat dit zachtjes 10 minuten op laag vuur koken.
  7.  Kook ondertussen de spaghetti 9 minuten, giet dit af en verdeel het over de borden.
  8.  Proef de saus en breng deze eventueel op smaak met wat peper en zout, verdeel de saus over de borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!