Pasta Carbonara

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Personen: 4

Minuten: 25

Prijs: €9,06

Prijs per persoon: €2,27

Ingrediënten:

  • 400 g penne
  • 200 g spekblokjes
  • 2 tenen knoflook
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 5 eierdooiers 
  • 125 ml slagroom
  • 1 takje peterselie
  • Snufje peper en zout

Keukengerei:

  • Koekenpan
  • Kookpan
  • Kom
  • Garde

Bereidingswijze:

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de penne 9 minuten.
  2. Bak in de tussentijd de spekjes in de koekenpan.
  3. Snij de knoflook en de peterselie fijn en bak deze mee met de spekjes.
  4.  Klop de 5 eierdooiers en de slagroom tot een geheel
  5. Giet de penne af en voeg de saus toe aan de pan.
  6. Laat de saus op laag vuur een paar minuten pruttelen en voeg op het laatst de spekjes toe, breng de saus waar nodig op smaak met peper en zout.
  7. Verdeel de pasta over de borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!