Pasta Pesto

Personen: 4

Minuten: 15 minuten 

Totaal: €3,46

Per persoon: €0,87

[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Ingrediënten: 

  • 400 g Farfalle
  • 2 tl basilicum
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 95 g Pesto
  • Scheutje olijfolie
Keukengerei:
  •  Kookpan

Bereidingswijze:

  1. Breng een pan met water aan de kook
  2. Kook de pasta ongeveer 9 minuten al dente, giet hierna de pasta af
  3. Snij in de tussentijd de cherrytomaatjes in partjes en de snij basilicum iets wat fijn.
  4. Mix de pasta, pesto, cherrytomaatjes en basilicum en verdeel het over de borden.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!