Pasta met zalm en spinazie

Our Score

Personen: 4

Minuten: 20

Totaal: €11,42

Per persoon: €2,86

Ingrediënten:

  • 300 g penne
  • 600 g verse spinazie
  • 200 g zalmsnippers
  • 250 g kastanjechampignons
  • 100 g roomkaas
  • 1 teen knoflook
  • Olijfolie
  • Snufje zout en peper

Keukengerei:

  • Hapjespan
  • Kookpan

Bereidingswijze:

  1.  Snij de knoflook fijn, de champignons mogen in grove stukken gesneden worden.
  2. Breng tegelijkertijd een pan met water aan de kook, kook hierin de pasta zo’n 9 minuten.
  3. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak hierin de champignons en knoflook ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur totdat ze een beetje goudbruin kleuren.
  4.  Voeg nu beetje bij beetje de spinazie toe aan de hapjespan en blijf dit omscheppen. Voeg de roomkaas toe aan de hapjespan en schep dit door de pan heen. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
  5. Verdeel de pasta over de borden en schep hierop de spinazie, champignons en uiteindelijk de zalmsnippers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!