Romige Tomatensoep

Personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Totaal: €3,97

Prijs per persoon: €0,99

Waardeer dit:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 500 ml water
  • 750 g romatomaten
  • 2 groentebouillontabletten
  • 1 el kookroom
  • 2 el olijfolie
Keukengerei:
  • Soeppan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
  2. Verhit olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en de knoflook, doe dit ongeveer 4 minuten.
  3. Snij in de tussentijd de tomaten en bak deze voor 10 minuten mee.
  4. Voeg het water samen met de bouillontabletten toe en pureer alles tot een geheel met staafmixer.
  5. Schenk de soep uit en voeg de room toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!