Salade met coquilles

Personen: 4

Minuten: 30 minuten 

Totaal: €21,05

Per persoon: €5,26

Ingrediënten:

  • 200 gram eikenbladslamelange
  • 2sjalot
  • 4 el balsamico azijn
  • 22 coquilles zonder schelp
  • 120 gram ongebrande ongezouten walnoten

Keukengerei:

  • Keukenpapier
  • Koekenpan 

Bereidingswijze:

  1. Verdeel de slamelange en sjalot over 4 borden. Besprenkel de salade met de extra vierge olijfolie en balsamicoazijn.
  2. Dep de coquilles droog met keukenpapier. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de coquilles in 1-2 min. per kant goudgeel en vanbinnen naar wens gaar, bak ze niet door en door gaar.
  3. Leg de coquilles op de salade. Bestrooi met de walnoten en peper naar smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klik hier!